Φιλοσοφία


Η Υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας και η φροντίδα της σε κάθε τομέα είναι βασικός κανόνας. Σε αυτό, η Δρ Εύα Δουβάρα είναι δίπλα σας για να σας συμβουλεύσει, να σας κατευθύνει σωστά και να συμμετέχει στην Συνολική Μέριμνα και Αποκατάσταση.

Το ιατρείο μας ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης Οδοντιατρικής και Ιατρικής επιστήμης εξασφαλίζει ακριβώς αυτό για κάθε ασθενή μας.

Βασισμένοι στη ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

πρωταρχικό μέλημα του ιατρείου μας είναι η διάσωση των δοντιών σας καθώς και η πλήρης αποκατάσταση του στόματος με προβλέψιμες λύσεις που ικανοποιούν τις πλέον απαιτητικές προσδοκίες του ασθενή και θα διατηρηθούν για πολλά χρόνια, πάντοτε δε μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και διατήρησης της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Για το λόγο αυτό αφιερώνουμε όσο χρόνο μας χρειάζεται συζητώντας μαζί σας σχετικά με τις ανάγκες, επιθυμίες, δυνατότητες και εναλλακτικές λύσεις που ενδείκνυνται για την εκάστοτε προσωπική σας περίπτωση.

Δίνουμε σημασία στην Προσωπικότητα σας και την Ψυχοσύνθεσή σας.

Η σύγχρονη ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ και ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ προσφέρουν πολλές δυνατότητες για τη διάσωση των δοντιών και πλέον δεν είναι σωστό "να χάνουμε τα δόντια μετά από κάποια ηλικία !!!".

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας στηριζόμαστε:

  • Στην αδιάλειπτη επιστημονική κατάρτιση με συχνή συμμετοχή σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΔΙΕΘΝΗ Συνέδρια, πρόσβαση σε διεθνή βιβλιογραφία και συμμετοχή σε επιστημονικές ημερίδες.

  • Επιμένουμε στην αποκλειστική χρήση δοκιμασμένων και ασφαλών μεθόδων, υλικών και εμφυτευμάτων, όπως αυτά που θα θέλαμε να χρησιμοποιηθούν στον εαυτό μας και στους δικούς μας . Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε μόνο ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΒΙΟΥΛΙΚΑ , εμφυτεύματα με ισχυρή επιστημονική έρευνα, όπως το Ελβετικό σύστημα εμφυτευμάτων της Straumann, Νο1 σε χρήση παγκοσμίως και ΑΡΤΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.

  • Το στόμα είναι μέρος του σώματος και σκοπός μας είναι η παροχή ασφαλούς και προβλέψιμης θεραπείας που θα διαρκέσει πάρα πολλά χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα και από την δική σας πλευρά.

  • Χρησιμοποιούμε τεχνολογια ΑΙΧΜΗΣ όπως, ψηφιακή ακτινογραφία TROPHY , ψηφιακή φωτογραφία , οπτική μεγέθυνση, που προσθέτει στην επιμέλεια επεμβάσεων ελαχίστης παρέμβασης.

  • Το ίδιο δε εφαρμόζουν όλοι οι συνεργάτες μας και τα εργαστήριά μας .

  • Στηριζόμενοι σε αυτές τις βάσεις, χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες της Σύγχρονης Οδοντιατρικής Επιστήμης για να παρέχουμε στον ασθενή ΟΡΘΩΣ τεκμηριωμένη και Σύγχρονη Θεραπεία, μέσα στις οικονομικές του δυνατότητες, που θα είναι: ποιοτικά ασφαλής, προβλέψιμη και με αδιαμφισβήτητη διάρκεια Ζωής.

Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο και σημαντικό τόσο στην Προσωπική όσο και στην Κοινωνική και Επαγγελματική μας Ζωή από ένα Υγιές Στόμα και ένα Λαμπερό Χαμόγελο που αποτελεί τον καθρέφτη της Γενικής Υγείας. Επιπλέον εκεί απεικονίζονται είτε απόλυτα έγκαιρα και συχνά εξαιρετικά πρώιμα, είτε σε οποιοδήποτε στάδιο πολλές παθολογικές καταστάσεις μεταξύ των οποίων Καρκίνοι και Λευχαιμίες.

Σε ένα υπερσύγχρονο, καλαίσθητο & φιλικό ιατρείο χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές της οδοντιατρικής επιστήμης για να αποκαταστήσουμε το στόμα σας, να μεταμορφώσουμε το πρόσωπο σας, αλλά και να επιβλέψουμε πολλά θέματα της Γενικής σας Υγείας.

Η 30ετής πείρα μας αποτελεί εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιούμε και ο κατάλογος των πλέον απαιτητικών ασθενών μας (καλλιτεχνών, επιχειρηματιών, δημοσίων προσώπων) φανερώνει την ποιότητα και μακροβιότητα των εργασιών μας.

Οι εργασίες μας έχουν πάντα εγγύηση 2 ετών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Συνολική Φροντίδα Υγείας και Ολοκληρωμένη Ποιότητα Ζωής


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Δρ Εύα Α. Δουβάρα.

Τηλ: 210 7224224 - Κιν: 6932 486648